Medicinos profesorius siūlo visiems prieinamą COVID-19 viruso profilaktikos būdą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-21 11:13:00, skaitė 1061, komentavo 4

Medicinos profesorius siūlo visiems prieinamą COVID-19 viruso profilaktikos būdą

Genadijus Judinas – medicinos daktaras, profesorius-transplantologas, 30 metų vadovavo medicinos akademijos katedroms, parengė tūkstančius gydytojų. Jis siūlo paprastą COVID-19 profilaktikos būdą.

Profesorius konstatuoja, kad virusologai siūlo tris apsaugos nuo COVID-19 būdus: rankų plovimą, kaukes ir izoliaciją. Dar jie išmokė gydytojus nustatyti virusą žmogaus nosiaryklėje.

„Šiuo metu visų šalių medikai varžosi tarpusavyje, kas padarė daugiau testų. O kam juos daryti? Na, nustatė, kad ligonis apkrėstas koronavirusu, ir ką? Jūs gi gydyti koronavirusinę ligą nemokate: vaistų nėra, vakcinos nėra ir neaišku, kada bus. O kol vakciną ruoš, atsiras mutantas, kuris, gali būti, bus jai nejautrus. Ir jūs, bejėgiai, pasmerksite ligonį, kad virusas iš nosiaryklės nekliudomas susileis į kvėpavimo takus, prasiskverbdamas į plaučių audinio ląsteles, sukeldamas pneumoniją ir, kaip pasekmę, jų apmirimą.“ (...)

„COVID-19 turi RNR molekulę, padengtą lipidiniu (riebalų) apvalkalu. Esant +60 laipsnių temperatūrai jis žūsta per 10 minučių. Pirmąsias 4-6 paras, besiverždami į žmogaus organizmą oro-lašeliniu būdu, virusai apsigyvena burnos ertmės seilėse ir nosiaryklės gleivėse, iš kur juos ir paima užsikrėtimų diagnostikai. Toliau virusai įeidami nusileidžia žemyn per kvėpavimo takus ir įsiskverbia į plaičių alveolių ląsteles, be kurių jie negali egzistuoti. Tai sukelia pneumoniją ir galiausiai plaučio nekrozę.

Aš siūlau: suardyti, inaktyvuoti virusus, dar neįsiskverbusius į ląstelės vidų, veikiant +80~90 laipsnių temperatūrai, iš anksto ištirpinus jų lipidinį apvalkalą su soda.

Būdas vykdomas taip.

Gydytojas infekcionistas, visą dieną kontaktavęs su užkrėstais COVID-19 pacientais, ateina namo, „plauna rankas su geru muilu“, po to į virdulį įpila 1 litrą vandentiekio vandens, įpila vieną valgomą šaukštą sodos, pastato virdulį ant viryklės ir užverda. Tuomet palenkia nosį ir burną virš virdulio ir kvėpuoja garus 15 minučių.“ (...)

Profesorius jautė COVID-19 simptomus, jam buvo apsunkintas kvėpavimas, todėl jis gydėsi šiuo metodu pats ir šiuo metodu profilaktiškai buvo gydoma jo giminaitė.

https://3rm.info/main/80209-obraschenie-professora-g-judina-k-virusologam-i-ljudjam-planety.html