Verslininkė Inga Stumbrienė atskleidė dailių kojų receptą

Autorius: Rolandas Paksas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-05-15 19:27:00, skaitė 838, komentavo 12

Verslininkė Inga Stumbrienė atskleidė dailių kojų receptą

Vasara – tai metas, kuomet nusimetame sunkius drabužius ir atidengiame kojas. Tikriausiai visos norime lygių, sveikų ir gražių kojų, tačiau tam, kad pasiekti šį rezultatą privalu jas prižiūrėti. Verslininkė Inga Stumbrienė (36 m.) žurnalui „Stilius“ papasakojo kaip prižiūri savo kojas, kurios visuomet atrodo nepriekaištingai.

– Kaip rūpinatės savo kojomis?

– Tam, kad jos atrodytų dailios, reikalinga kasdienė priežiūra. Pedikiūras – procedūra, kurią darau tiek vasarą, tiek ir žiemą, nes man norisi, kad kojų nagai atrodytų dailiai visus metus.

– Gal turite dienos ritualų?

– Kadangi mano kojų oda sausa, rytais ją drėkinu kremu arba vaikišku aliejumi. Labai mėgstu ir savaiminio įdegio kremus. Juos naudoju tam, kad kojos įgautų lengvą įdegio efektą.

– Kokių priemonių imatės, kai kojos pavargsta?

– Jei po ilgos dienos skauda kojas, stengiuosi jas truputį pramankštinti, padaryti keletą tempimo pratimų tam, kad atsipalaiduotų raumenys.

– Ką patartumėte moterims, norinčioms turėti dailias kojas?

– Manau pirmiausia ir svarbiausia yra sportuoti. Nebūtina persistengti, svarbu, kad kojos įgautų dailią formą ir ją palaikyti. Jei oda sausa, būtina drėkinti kremu, losjonu, jei reikia intensyviau – aliejuku. Kojytes reikėtų palepinti dailiu pedikiūru ar maloniu masažu.