PSO rekomenduoja vaikus iki 4 metų mokyti masturbuotis, o COVID-19 atranda pas ožį ir papajos vaisiuose (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-12 19:45:00, skaitė 1192, komentavo 8

PSO rekomenduoja vaikus iki 4 metų mokyti masturbuotis, o COVID-19 atranda pas ožį ir papajos vaisiuose (video)

Prieš kurį laiką PSO paskelbė „lytinio švietimo gaires“, pavadintas „Lytinio švietimo standartai Europoje“, kuriame, be kita ko, rekomenduojama suteikti informaciją 0–4 metų vaikams apie „masturbaciją ankstyvoje vaikystėje“ !!!

Pamenate, kas atstovauja šiai išsigimėlių organizacijai ES? Ogi mūsų nusipelnęs, tik Lietuvai nieko gero nepadaręs, ponas Vytenis Andriukaitis, kuris prieš kelis metus projektavo „ateities lietuvį iš įvairių genetinių kompozicijų“.

Satanisto Bilo Geitso finansuojama PSO yra „nusipelniusi“ tuo, kad visus įmanomus lytinio pobūdžio psichikos sutrikimus pripažino norma, o štai dabar šitie iškrypėliai ėmėsi teršti ankstyvąją vaikystę.

Tanzanijos prezidentas demaskavo PSO korona-melagius: „mes nusiuntėme jiems ožio, papajos ir fazano pavyzdžius“

Tanzanijos prezidentui Džonui Magufuli, kuris yra diplomuotas chemikas, kilo įtarimas dėl PSO rekomendacijų atlikti kuo daugiau koronaviruso testų, o taip pat dėl staiga didėjančio susirgimų skaičiaus, dėl Afrikoje veikiančių gausių NVO veiklos tikslų. Todėl jis pats nutarė patikrinti COVID-19 testų patikimumą. Jie patikrino ožius, avis, triušius, fazanus, papają, durio, automobilių tepalą, įvairius kitus gyvūnus ir daiktus. Pavyzdžius jie nusiuntė į PSO akredituotą laboratoriją Tanzanijoje, užrašę išgalvotų žmonių pavardes. Tyrimai parodė, kad COVID-19 infekuoti durio ir papajos vaisius, ožys.

Prezidento Magufi eksperimentas parodė, kad PSO rekomenduojami testai yra nieko nevertas šlamštas, kaip ir pati ši už satanisto Bilo Geitso pinigus egzistuojanti organizacija.

Po šių testų Tanzanijos prezidentas išmetė PSO iš šalies.

Nuorodos:

https://www.breitbart.com/europe/2020/05/08/who-under-4s-should-learn-about-early-childhood-masturbation-explore-gender-identities/

http://lebionka.blogspot.com/2016/09/vytenis-andriukaitis-ivairiu-genetisku.html

https://www.zerohedge.com/geopolitical/we-sent-them-samples-goat-papaya-pheasant-tanzanian-president-catches-who-epic-lie