Nuo grandinės vėl paleido sociopatą Algį Ramanauską, kuris pasiūlė ištremti trečdalį Lietuvos žmonių

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/nuo-... 2020-05-08 13:00:00, skaitė 838, komentavo 11

Nuo grandinės vėl paleido sociopatą Algį Ramanauską, kuris pasiūlė ištremti trečdalį Lietuvos žmonių

Rasa Petraitienė/Algis Ramanauskas/Agnė Bilotaitė/Andrius Kubilius/Arūnas Barbšys - vaišina jaunimą alumi

Kazimieras Juraitis:

„Anusiniai“ vėl nuo grandinės paleido sociopatą Algį Ramanauską Greitai. Kai susiklosto reikalinga situacija, „Anusinių“ grupuotė savo politiniams priešams sunaikinti paleidžia sociopatą Algį Ramanauską Greitai. Ši asmenybė puikiai atlieka savo vaidmenį „Dviračio Žyniose“, todėl visuomenėje yra populi ir daro didelę įtaką. Ilgą laiką jis buvo Landsbergių klano valdomos partijos nariu, neseniai išstojo, kad savo destrukcine veikla nebūtų siejamas su Landsbergiais, o reali politinė įtaka dar padidėtų.

Šį kartą Algis Ramanauskas Greitai užsipuolė Telšių rajono administracijos direktorių Imantą Motiejūną ir pasiūlė jį kartu su visa Valstiečių partija ištremti trečdalį Lietuvos gyventojų.

Šis klounas yra samdomas netgi VSD. Jis seka Lietuvos kariuomenėje VSD paskaitas apie puolančią Rusiją. Jis taip pat padeda „Landsbergių“ gaujai susitikimuose su jaunimu. Susitikimuose „Landsbergių“ gauja jį vežiojasi kaip jaunimo pamėgtą personažą. Taip susitikimuose „Landsgrybių“ gauja nemokamai girdo (pastato alaus) jaunimą alumi.

Šis veikėjas turi VSD, Prokuratūros ir policijos stogą, todėl jaučiais nebaudžiamas. Tai parodo, kokia yra degradavusi Lietuvos teisėsauga ir visa politinė sistema. Taip galima drąsiai teigti, kad Lietuva iki šiol valdo „Landsgrybių“ klanas, o Karbauskis su Skverneliu yra absoliutūs nuliai.

Linas Naujelis