V. Vižinis. Apie patriotinių jėgų jungimąsi

Autorius: Valdas Vižinis Šaltinis: http://alkas.lt/2020/05/07/v-v... 2020-05-07 16:41:00, skaitė 744, komentavo 3

V. Vižinis. Apie patriotinių jėgų jungimąsi

Valdas Vižinis | asmeninė nuotr.

„Respublikoje“ perskaičiau apie antisisteminių patriotinių jėgų jungimąsi. Tik dabar susigulėjo: Juozaitis, Radžvilas, Dagys, Puteikis, Sakalas.

„Lietuvoje yra mažiausiai penkios dešiniosios partijos. Beveik vienodai tautiškos, pasisakančios už tradicines šeimos vertybes, iš dalies euroskeptiškos, antiglobalistinės ir nelaikančios nacionalinių valstybių XX a. atgyvenomis. Tačiau šios partijos per rinkimus iš viso surenka 15 proc. balsų, o atskirai – po 3 proc. ir nepatenka į Seimą. Ar ne protingiau būtų dešiniosioms jėgoms susijungti ir eiti į rinkimus vienu sąrašu? Kas trukdo?“ – rašo Olava Strikulienė „Respublikoje“.

Kas trukdo?? Imam ir pereinam per pavardes. Ne, ne, nebūtina garsu…

Apie Juozaitį piktai nerašysiu. Nekorektiška. Tik užsimenu – brastoje arklius pakeitė. Žmogiškai suprantu. Su nuvarytais arkliais nelabai malonu dabar kalbėtis.

Radžvilas?? Net 7-ios esė po rinkimų. SEPTYNIOS, Karlai. Nemigo naktys praleistos palinkus prie esminių traktatų „Kodėl nebuvau kartu su Juozaičiu“.

Dagys viską darė kad nebūtų partijoms kartelė nuleista iki 3 proc.

Tai kurie adekvatūs???

Ką žinau – tik Centristai ir Tautininkai užsiima politiniu konstravimu „o gal?“.

O karūnuotieji pirmininkais tūno išsiraustuose „ne viskas paprasta“ apkasuose. Šiaip, verčiant į žmonių kalbą gana aiški žinia iš jų pusės – niekas neįkalbinėja, nesako kad geriausieji, netiesia gėlių kilimo ir būtinai orkestro pasitinkant. Karūnuotiems asmenims. Apie tai, jog imkite mus ir vadovaukite, net nerašau, tai savaime suprantami dalykai.

Tik centristai su tautininkais aiškiai – mes sutinkame. Tie savarankiško gyvenimo jau matę. Karūnuotieji dar ne. Tai nieko… rinkėjas tas karūnas numušinės vieną po kitos…

O aš pirmą kart gyvenime šiltnamį sukūriau. Taip, tikrų tikriausia kūryba. Ir kaip man patiko..

Pristatau žmonos įvertinimą pamačius:

– O į vidų nenusiavus batų galima bus užeit?“ – klausė nuoširdžiai naiviai.

– Žinoma, ne …