Europiečių protestas prieš COVID-19 vakcinaciją nanočipais, prieš siekį atimti pinigus ir teises (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-06 17:18:00, skaitė 1408, komentavo 13

Europiečių protestas prieš COVID-19 vakcinaciją nanočipais, prieš siekį atimti pinigus ir teises (video)

Neįvykusi pinigų šeimininkų Covid-19 „pandemija“ tapo pretekstu atlikti Europos gyventojų priverstinę „vakcinaciją“ Bilo Geitso užpatentuotais nanočipais, pažymėtais šetono ženklu 666.

Nesenai per Vokietijos televiziją Bilas Geitsas paskelbė apie planus „vakcinuoti“ 7 milijardus pasaulio gyventojų ir žengė praktinius žingsnius, papirkdamas Vokietijos centrinę spaudą, papirkdamas Roberto Kocho institutą, o praeitą rugsėjį tapo stambiausiu "Mainco Biotech" įmonės akcininku.

Šetoniškas Bilo Geitso patentas WO/2020/060606 buvo užregistruotas 2020 metų kovo 26 dieną. Jo pareiškėjas kompanija MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, kuriai vadovauja Bilas Geitsas. Balandžio 22 dieną patentas gavo tarptautinį statusą. Jis vadinasi „Kriptovaliutos sistema, panaudojanti kūno aktyvumo duomenis“. Patento reziumė nurodoma, kad „žmogaus kūno aktyvumas asocijuojamas su užduotimi, suteikiama vartotojui, gali būti panaudojama kriptovaliutos sistemos mainingo procesui.“

Europiečių protestas prieš COVID-19 vakcinaciją nanočipais, prieš siekį atimti pinigus ir teises (video)

Europiečių protestas prieš COVID-19 vakcinaciją nanočipais, prieš siekį atimti pinigus ir teises (video)

Bilas Geitsas kartu su Rokfeleriu, Sorošu ir kitais satanistais-neokonais jau senai privatizavo Pasaulio sveikatos organizaciją (PSO) ir jau daugelį metų skiria milijardus dolerių vakcinų kūrimui. Microsoft korporacija su Rokfelerio fondu ir vakcinacijos aljansu GAVI yra partneris globalaus asmens skaitmeninės identifikacijos projekto ID2020. Šis projektas yra dalis JTO iniciatyvos 2030 Sustainable Development Goals (Tvarios plėtros tikslai), pagal kurį iki 2030 metų planuojama aprūpinti visus planetos gyventojus skaitmeniniu ID. Šis ID dokumentas talpins visą informaciją apie žmogų, įskaitant jo darbovietę ir išsilavinimą, o taip pat biometrinius duomenis, patvirtinančius jo asmenį, pirštų antspaudus, ir akių rainelės skeną. Visa ši informacija bus saugoma blokčein technologijos pagrindu, tai yra užšifruota ir patalpinta išskirstytoje duomenų bazėje. 

Gegužės 15 dieną Vokietijos Bundestagas ruošiasi antruoju skaitymu priimti įstatymą dėl imuninių pasų ir privalomos vakcinacijos. Tie, kurių testai ir antikūnai (koronaviruso ir, gali būti, kitų pavojingų ligų) bus normoje, gaus imuninį pasą ir bazines teises, kurios dabar Vokietijoje „apribotos“. Tie, kas antikūnų neturės, turės būti paskiepyti – ir tuomet gaus šį dokumentą. Jeigu imuninio paso nėra, tai žmogus negalės naudotis elementariomis teisėmis: laisvai judėti, socialiai kontaktuoti, dalyvauti renginiuose, dalyvauti profesinėje veikloje, lankyti mokyklas ir vaikų darželius ir t.t. 

Pasaulio žiniasklaida pranešė, kad renkami 8 milijardai eurų vakcinų nuo koronaviruso sukūrimui. Lietuva prisidės „intelektiniu potencialu“. Dvi kompanijos vykdo šį užsakymą ir žada į rinką išleisti milijoną vakcinų iki šių metų rudens. Vakcinų testavimo mechanizmas Vokietijoje supaprastintas specialiu įstatymu. Apie kokias kompanijas kalbama, nepatikslinama, tačiau manoma, kad kalbama apie po visą pasaulį išmėtyta Bilo Geitso laboratorijas, kad ne be reikalo šis personažas jis iš televizijos ekranų pareiškė, kad jo centrai yra pasirengę pagaminti vakciną nuo COVID-19, nors viso pasaulio virusologai kol kas dar taip ir neišsiaiškino dėl šio naujo viruso, kas jį sukonstravo ir paleido iš laboratorijos. Dar 2018 metais Geitsas kūrė Žemės gyventojų užkrėtimo nauju respiratoriniu virusu matematinius modeliu ir prognozavo dešimtis milijonų mirusių. 

Štai vokiečių vakcinacijos įstatymo tekstas ir vokiškas komentaras:

https://www.youtu.be/gQyCuR9kbbk

https://youtu.be/xiVNwxxXB6Q

O čia vokiečių teisininko komentaras:

https://youtu.be/nzhNCDcJl8I

Bandymai priimti privalomos vakcinacijos įstatymus bandoma Danijoje, Ukrainoje, Italijoje, Rusijoje.

Vokietijos Bundestagas gegužės 7 dieną numato svarstyti kovos su koronavirusu įstatymo projektą dėl „imuninių pasų“ (Impfpass). Įstatymo projekto autorius Vokietijos sveikatos ministras Jens Spahn. Spahn nuomone, „labai svarbu žinoti, kas iš medicinos personalo ir gydytojų jau turi imunitetą virusui“. Jis, sulaukęs didelio visuomenės pasipriešinimo, gegužės 3 dieną Bild am Sontag nusiuntė Vokietijos etikos tarybai (Deutscher Ethikrat) laišką, prašydamas įvertinti jo siūlymą, nes šis dokumentas „liečia ir etinius klausimus“.

Europiečių protestas prieš COVID-19 vakcinaciją nanočipais, prieš siekį atimti pinigus ir teises (video)

Prieš Merkel vyriausybės planus kategoriškai pasisakė partija „Alternatyva Vokietijai“

Gegužės 4 dieną Federalinio AfD pirmininko pavaduotojas dr. Alice Weidel, AfD frakcijos Bundestage pirmininkė, atmetė skaitmeninės „imuniteto kortelės“ įvedimą. „Imuniteto kortelė yra amorali ir nesuderinama su Pagrindinio įstatymo raide ir dvasia“, - pasakė Weidel ir pažymėjo:

„Šis žingsnis dar kartą parodo tendenciją piktnaudžiauti koronos krize, kad būtų sukurta priežiūros valstybė ir sustiprinta vykdomoji valdžia civilinių teisių sąskaita. AfD grupė griežtai priešinsis tokioms potencialiai totalitarinėms pastangoms.“

Bundestago narys nuo AfD partijos Stephanas Brandneris pareiškė, kad pirmiausia Jens Spahn turėtų gauti Etikos tarybos nuomonę ir atidėti savo planus dėl imuniteto kortelės įvedimo. Brandnerio nuomone, ministrą permąstyti pasiūlymą privertė ne tik jo kritika, bet ir tūkstančių žmonių protestai pastarosiomis dienomis.

Balandžio 4 dieną Vokietijos žurnalistas Ken Jebsen paragino Berlyne organizuoti protestą prieš priverstinę vakcinaciją, jo video sulaukė daugelio milijonų europiečių dėmesio ir pritarimo. Ken Jebsen konstatuoja, kad Bilas Geitsas užgrobė Vokietiją.

https://www.youtube.com/watch?v=DxzMpNoZOL0

Gegužės 9 dieną Berlyne rengiamas didelis protesto mitingas prieš „imuninius pasus“ ir Vokietijos gyventojų čipavimą nanočipais, pažymėtais šetono ženklu 666.

Ar ne laikas ir mums kilti į kovą prieš Lietuvoje vykdomą „karantiną“ feikinės COVID-19 „pandemijos“ pretekstu, organizuoti masinius protestus?