Ramūnas Alaunis. Niūrios prognozės

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/niurio... 2020-05-05 10:35:00, skaitė 1097, komentavo 5

Ramūnas Alaunis. Niūrios prognozės

Kartais ateitį ne taip sunku numatyti. Jeigu žiniasklaida rašys apie galimą antrąją COVID-19 infekcijos bangą, žinokite, kad karantinas tikrai bus vėl įvestas. Tai gali įvykti per artimiausius keletą mėnesių. Ir ne dėl COVID-19 pandemijos, bet dėl pasaulyje kylančių protestų prieš pasaulinę tironiją pridengtą COVID-19 virusinės infekcijos pandemiją.

Antroji pandemijos banga gali kilti vien dėl to, kad jūs „per daug užsibuvote namuose“, dėl ko jūsų imunitetas „nusilpo“.Tokiu būdu korporatyvinė žiniasklaida pavirtusi į Infodemiją, antrają pandemijos bangą pavaizduos dar pavojingesnę.

Jei bus antroji COVID-19 pandemijos banga, tai reiškia, kad bus ir trečioji ir ketvirtoji banga ir įvedamas karantinas.

O jei kritikuosite valdžią dėl perdėtos pandemijos baimės ir nepagrįsto karantino įvedimo, būsite persekiojami ir baudžiami.

Negalima atmesti galimybės, kad siekiant pateisinti nepateisinamas „pandemijos bangas“ ir įvedamą karantiną gali būti panaudotas ir tikrasis, kur kas pavojingesnis biologinis ginklas. Nenustebkite, jei korporatyvinė žiniasklaida praneš apie vėl naujai „atrastas“ SARS-CoV-2 viruso padermes krintančias tiesiog iš dangaus.

Labai didelė tikimybė, kad Palangos paplūdymiuose prie Baltijos jūros karantinas su tam tikrom išlygom galios beveik visą vasarą.

Taigi, Antroji koronaviruso pandemijos banga tikrai bus neišvengiama.

Ruoškitės iš anksto.

Infekuotų asmenų skaičius ir toliau bus kiek įmanoma didinamas tam, kad krizė kuo ilgiau tęstųsi ir būtų įtvirtinti policinės valstybės institutai ir įstatymai. Kuo ilgiau tęsis karantinas, tuo daugiau bus nustatyta COVID-19 infekcinės ligos atvejų. Po to, karantinas bus atšauktas,... arba vėl priimtas žiniasklaidai gasdinant, kiek pasaulyje žmonių gali numirti, jei nebus įvestas karantinas, jei žmonės nebus vėl „uždaryti ir užrakinti“ savo namuose.

O atšaukus karantiną bus skelbiama – jei ne karantinas, aukų būtų dar daugiau.