Kinija neapsaugos nuo komunizmo viruso

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/satires... 2020-04-22 06:54:00, skaitė 780, komentavo 0

Kinija neapsaugos nuo komunizmo viruso

Iš Kinijos į Lietuvą atvežta dar viena apsauginių priemonių ir reikmenų, skirtų užkrėstiems koronavirusu, siunta. Gydytojai yra dėkingi. O kai kurie politikai, kurie anksčiau priešinosi Kinijos humanitarinei pagalbai, tyli

— Mariau, o kur pas mus parduodamos kaukės ir pirštinės, pagamintos Europos šalyse, Lietuvoje, o ne Kinijoje?

— Tadai, kodėl tau taip rūpi vieta, kur buvo pagamintos apsauginės priemonės?

— Žinai, man atrodo, kad Kinija negalima pasitikėti! Per jų kaukes, ko gero, galima užsikrėsti virusu. Čia per televiziją klausiausi JAV prezidento Donaldo Trampo kalbos ir dėl visų bėdų, dėl koronaviruso jis kaltina tik Kiniją. O štai mes kaukes ir pirštines perkame iš kinų. Taigi, mes padedame savo politiniams oponentams!

— Kalbi kaip mūsų politikai ir žvalgybininkai. Juk jie išardė Kinijos belaidžio interneto maršrutizatorius ir nustatė, kad kinai šnipinėja lietuvius. O sprendžiant iš tavo susirūpinimo, galima manyti, kad kiniškose apsauginėse kaukėse ir antbačiuose gali būti mikroschemų, kurios per kinų maršrutizatorius perduoda informaciją apie visas Lietuvos medicinos paslaptis.

— Tik nereikia šaipytis. Viskas labai rimta. Aš tiesiog nesuprantu, kodėl mūsų partijos lyderiai, tokie kaip Gabrielius Landsbergis, Kasčiūnas ir Ažubalis, vis dar apie tai šaukia iš Seimo tribūnos. Reikia skubiai nutraukti bet kokį kiniškų apsauginių priemonių ir preparatų tiekimą į Lietuvą. Priešingu atveju, kada nors būsime okupuoti Kinijos, kuri vėliau mus parduos Rusijai.

— Manau, kad tau smegenų uždegimas. Turėtumei pasitikrinti, bet ne dėl koronaviruso, o dėl nervų sutrikimo. Gal koks užkrėstas uodas tau įkando. Ir veltui tu nerimauji dėl savo politinių stabų. Manau, kad net per rinkimų kampaniją patys kaip suvenyrus  dalins kaukes ir pirštines, kurias įsigijo Kinijoje. Nenustebsiu, jei taip pat pamatysiu kai kurių šalių logotipus, išspausdintus vienoje apsauginės kaukės pusėje. Aš įsivaizduoju, kaip bus galima šiuos naujus aksesuarus naudoti mūsų drabužiuose rinkimų kampanijos metu. Įsivaizduoju priešrinkiminį šūkį: "Dėvėkite kaukes, kurias išbandė tik konservatorių partija! Jos išgelbės jus nuo korupcinės komunistinės Kinijos ir agresorės Rusijos įtakos!"

— O tu manai, kad kaukes ir pirštines dėvėsime iki spalio mėnesio Seimo rinkimų?

— Manau, kad taip. Sprendžiant iš vyriausybės ir Sveikatos apsaugos ministerijos pranešimų, Lietuva jau yra sukaupusi strategines beveik 500 tonų sveriančių apsauginių medicinos priemonių atsargas. Ir tai yra beveik dešimt krovininių automobilių! Ir net neįsivaizduoju, kiek laiko reikia, kad jos būtų sunaudotos šalyje, kurioje gyvena trys milijonai gyventojų. Bijau, kad mus netrukus baus ne tik už tai, kad viešoje vietoje nebuvo kaukės ant veido, bet ir už pakartotinį vienkartinės kaukės panaudojimą.