Virusas-mįslė – kam jis tarnauja? Įvykiai jungiasi į vieną tinklą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/virusa... 2020-04-14 05:02:00, skaitė 1195, komentavo 2

Virusas-mįslė – kam jis tarnauja? Įvykiai jungiasi į vieną tinklą

Iki koronaviruso nepriklausoma ir valstybinė Lietuvos žiniasklaida buvo bukai propagandinė, neretai dezinformuojanti, kartais atvirai meluojanti. Tačiau buvo nors kažkokia įvairovė.

Šiuo metu, kai visa valstybė, ir ne tik Lietuvos, suparalyžiuota dėl karantino, net ir tokios aukščiau minėtos beveik žiniasklaidos neliko.

Visos žinios nuo ryto iki vakaro tapo primityvesnės už patį didžiausią primityvumą – skelbiama kiek apsikrėtė virusu, kiek numirė ir kiek dar gali apsikrėsti, o po to numirti. Dar nuobodžiai pasakojama apie Lietuvos teritorijos administratorių veiksmus, kurie esą svarsto, kiek dar pratęs karantiną, ką švelnins, ar ko nešvelnins. Iš esmės viskas.

Todėl šis video gali būti įdomus tiems, kas domisi, bando ieškoti priežasčių, kas iš tiesų, nemažai jau supranta kad akivaizdžiai pažeidžiant galiojančius įstatymus, čia vyksta? Kam šis farsas reikalingas?

Jūsų dėmesiui rašytojas ir analitikas Dmitrijus Peretolčinas internetinėje DIENA TV televizijoje, transliuojamoje amerikietiškame youtube kanale, dalinasi savo įžvalgomis ir, svarbiausia, pateikė labai daug įdomios informacijos.

Kas jungia, atrodytų, visiškai nesusijusius tarpusavyje įvykius? Kieno naudai, kol kas, dėliojasi situacija ir kokios labiausiai tikėtinos pasekmės artimiausioje ir tolimesnėje ateityje?