Putinas ir Trampas finalinėje kovoje prieš "naują pasaulio tvarką"

Autorius: Anno Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-04-08 09:55:00, skaitė 2632, komentavo 7

Putinas ir Trampas finalinėje kovoje prieš

Mums tenka gyventi neįtikėtinu metu! Nežinomybė, kuri mūsų visų laukia, gąsdina ir jaudina. Jaudina  ilgalaikėje perspektyvoje, o baugina trumpalaikėje. 

Galų gale visos imperijos miršta, ir mes esame paskutiniame tos "Naujosios pasaulio tvarkos" etape, kuri neatsigaus po rusiškos ruletės, kurią ji sužaidė, kada Vladimiras Putinas perdavė jai užtaisytą revolveri ir ji paspaudė gaiduką.

Čia reikalingas tam tikras kontekstas.

"Naujosios pasaulio tvarkos" koncepcija yra tiesiog paprastas saujelės tarptautinių banksterių noras ekonomiškai ir politiškai valdyti visą planetą kaip vieną didelę laimingą šeimą.

Ši idėja kilo dar 1773 m. ir nors per tą laiką ji patyrė reikšmingų pokyčių, ji pati ir jos tikslai nepakito nei per plauką.

Jiems, tarptautiniams bankams, kurie nuo 1944 m. plėšia pasaulį, naudodamiesi doleriu, deja, dabar gresia hiperinfliacija, nes pinigų spausdinimo mašinėlė ilgus metus nenuilstamai dengė jų absurdiškas išlaidas palaikydama naftos ir išteklių karus, kuriuos visus jie galiausiai pralaimėjo.

Ir norėdami užkirsti kelią šiai artėjančiai hiperinfliacijai, jie per savo "fake news" (šūdasklaidą) skleidžia paniką apie virusą visuomenėje.

Nepaisant to, kad šis koronavirusas niekuo nesiskiria nuo visų panašių sezoninių naujų virusų, kurie pasirodo kasmet, žiniasklaida įbaugino žmones ir privertė juos "savanoriškai" izoliuotis.

Kažkas neteko darbo, kai kurios įmonės bankrutavo, panika sukėlė akcijų rinkos katastrofą, dėl kurios dingo keli trilijonai virtualių dolerių, kas palengvino spaudimą valiutai.

Pagrindinis planetos virusologas Didjie Rauljis patvirtino, kad kinai pasiekė įspūdingų rezultatų gydydami koronaviruso pacientus chlorochinu, tada pridėjo prie jo plaučių antibakterinį preparatą azitromiciną ir sugebėjo išgelbėti visus, išskyrus vieną iš pirmojo tūkstančio, kuriuos juo gydė.

Taip pat tarptautiniu mastu pripažintas vokiečių gydytojas as Volfgang Vodargas jo paskelbtame vaizdo įraše pažymėjo, kad ši panika yra dirbtinė ir šis virusas niekuo nesiskiria nuo visų kitų, nuo kurių kasmet kenčia žmonija.

Tai buvo visuomenės pergalė socialiniuose tinkluose, kurie atskleidė patologinius melus, kuriuos skleidžia visi oficialūs "naujosios pasaulio tvarkos" šalių kanalai.

De facto pasitikėjimas marionetinėmis vyriausybėmis išgaravo ir virusinės audros centre esanti Italija greičiausiai pasitrauks iš ES iškart po krizės, kas sukels domino efektą tarp kitų ES ir NATO valstybių narių.

Globalizmas mirė ir paruoštas kremavimui.

Tarptautiniai banksteriai negalėjo to numatyti 1991 m., kada po Tarybų Sąjungos žlugimo jie pradėjo dominuoti 95% planetos.

Atrodė, kad niekas negali sustabdyti jų galutinio tikslo: sunaikinti kelias Artimųjų Rytų šalis, išplėsti Izraelį ir gauti visišką pasaulinės naftos rinkos kontrolę,  dėl ko jie veikė ištisą šimtmetį, pradedant Balfouro deklaracija 1917 m.

Kada Vladimiras Putinas atėjo į valdžią Rusijoje, nebuvo jokios priežasties manyti, kad jis bus kuo nors geresnis už girtuoklį kurį jis pakeitė.

Tačiau pas Putiną buvo kur kas daugiau nei iš pirmo žvilgsnio aktyvų: patriotizmas, humanizmas, teisingumo jausmas, išradingumas, draugas - genialus ekonomistas Sergejus Glazjevas, atvirai reiškęs panieką "naujajai pasaulio tvarkai", bet, svarbiausia, jis tapo seniai prarastos rusiškos ideologijos apie visišką ekonominę ir politinę nepriklausomybę įsikūnijimu.

Po Rusiškos pelkės nusausinimo, atsikratęs oligarchų ir mafiozių, kuriuos paliko po savęs neišsiblaivinantis pirmtakas, Vladimiras pasiraitojo rankoves ir pradėjo dirbti.

Kadangi jo priešininkai 250 metų plėšė planetą pasitelkę kolonizaciją, paremtą kariniu viešpatavimu, Putinas suprato, kad jis turi pradėti nuo nenugalimos karinės mašinos sukūrimo. Ir čia jis tiesiog "sužibėjo".

Jis apreiškė pasauliui įvairių tipų hipergarsinių raketų rinkinį, kurių negalima perimti-numušti, geriausias planetoje gynybines sistemas, geriausias elektronines slopinimo sistemas ir geriausius lėktuvus.

Tada, siekdamas užtikrinti, kad branduolinis karas niekam nebūtų priimtinas variantas, jis paskelbė apie tokias ginkluotės rūšis kaip „Sarmat“, „Poseidon“ ir „Anvangard“, kurių išvis negalima niekaip sustabdyti ir kurios gali per kelias valandas sunaikinti bet kurią šalį.

Turėdamas tokį puikų arsenalą, jis gali sunaikinti bet kurias NATO pajėgas ar jų "augintinius", ką jis daro nuo 2015 m. rugsėjo Sirijoje.

Putinas laimėjo ne tik Sirijos karą, jis pelnė daugelio "naujosios pasaulio tvarkos" šalių palaikymą, kurios staiga persimetė į jo pusę supratusios, kokia Rusija tapo nesulaikoma.

Diplomatiniame lygyje jis įgyja galingą Kiniją savo pusėje, o tada sugebėjo apginti nepriklausomus Venesuelos ir Irano naftos gamintojus, o tokie lyderiai kaip Erdoganas ir Mohammedas Benas Salmanas stoja Rusijos pusėn, pas kurią yra ne tik geriausia kortų kombinacija, bet ir visa kortų kaladė.

Baigsime išvadą apie tuo, kad Putinas dabar kontroliuoja visagalę naftos rinką - nepakeičiamą energetinį resursą, kuris yra armijų ir ekonomikų tepalas, tada kai  NATO banksteriai gali tik į jį žiūrėti, neturėdami galimybės to susigrąžinti.

Turint tokius  neįtikėtinus rezultatus, kuriuos Putinui pavyko pasiekti per pastaruosius penkerius metus, visa "naujoji pasaulio tvarka" staiga pradėjo atrodyti kaip pasiruošęs sugriūti kortų namelis.

Visa pasaulinė banksterių imperija pastaruosius penkerius metus buvo nepagydomai serganti, ir dabar sėdi tik ant morfijaus, jau vos suvokdama, kas vyksta.

Kadangi nėra jokios vilties pradėti III pasaulinį karą, nes jis buvo pralaimėtas iš anksto, paskutinis "banzai" (kamikadzių kovos šūksnis) iš krūmų atsklido viruso pavidalu ir iš paskui jį pasekusia  medijine "pandemija".

Pagrindinis uždavinys buvo išvengti katastrofiškai didžiulės dolerio masės hiperinfliacijos, norint išlošti laiko ir sukurti naują virtualią pasaulinę kriptovaliutą.

Iš pradžių atrodė, kad toks planas gali suveikti. Tada Vladimiras Putinas išsitraukė savo revolverį, pradėdamas rusiškos ruletės žaidimą ir, paspaudę gaiduką, banksteriai išsitaškė sau smegenis.

Jis užmušė naftos kainas, atsisakydamas sumažinti išgavimą, ir davedė barelio kainą mažiau nei 30 USD. Daug negalvodamas, Vladimiras sunaikino visą Vakarų brangiai kainuojančią naftos gavybą.

Visus JAV dolerius, kurie buvo išvesti iš rinkos, Federaliniis rezervų bankas turėjo dar kartą perpumpuoti į sistemą, kad būtų išvengta kritimo ir galutinės katastrofos.  Iki šiol banksteriai negali rasti sprendimo.

Tuo tarpu Trampas taip pat "prasilėkė" per banksterius. Jis įpareigojo FDA (JAV sveikatos apsaugos ministerija) naudoti chlorochiną esant koronavirusinės infekcijos atvejams JAV teritorijoje.

Žiniasklaida neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik pradėti apie tai rašyti, o tai sukėlė grandininę reakciją: didelių farmacijos kompanijų vadovai buvo atleisti, nes jie ką tik prarado vakcinos sukūrimo kontraktą, o tokios šalys kaip Kanada ėmė atrodyti kaip kretinų genocido šalininkai, atsisakiusios vartoti pigius ir nekenksmingus vaistus, o Makrono (banksterių statytinio) vyriausybė išvis paskelbė, kad chlorochinas yra kenksmingas ir apribojo jo vartojimą likus vos dviem savaitėms iki šios feikinės epidemijos pradžios!

Neabejotinai, mūsų laikais rusiška ruletė yra mėgstamiausias Vakarų vyriausybių žaidimas.

Kovo 28 d., šeštadienį, Rusija paskelbė apie savo preparatą koronavirusui gydyti, paremta  daktaro Rauljo tyrimais. Dar vienas kazokų smūgis, šį kartą į didžiosios farmamafijos kraujagyslę tiekiančią kraują į smegenis.

Šiomis dienomis Putinas užsiima gelbėjimo darbais: paskutinę kovo savaitę jis išsiuntė 15 karinių  lėktuvų su gydytojais ir reikmenimis tiesiai į Italijos šiaurę, po to, kai Čekija blokavo lėktuvą su pagalba iš Kinijos. 

Sekmadienį, kovo 29 d., pasirodė šokiruojanti žinia, kad Trampas įgijo Federalinio rezervo kontrolę, kuris dabar yra kontroliuojamas dviejų valstybės iždo atstovų. 

Iš visų beprotiškų naujienų per pastarąjį mėnesį tai yra bene geriausia ir labiausiai šokiruojanti.

Po trejų metų valdžioje Trumpas pagaliau įvykdė savo rinkiminės kampanijos pažadą išmesti privačius bankus iš JAV valstybinių reikalų valdymo ir tuo padaryti galą šimtmetiniam  Amerikos piliečių išnaudojimui.

Jis privertė liūdnai pagarsėjusią „Blackrock“ investicinę grupę pradėti išpirkti Federaliniam rezervui svarbias korporacijas , o tai reiškia dalies ekonomikos nacionalizavimą,vienu metu išvengiant rinkos kracho, įtraukiant į sandorį stambius privačius investuotojus.

Šis pats ryžtingiausias žingsnis žengtas lemiamu laiko momentu pastatė mus prieš tą faktą, kad Vladimiras Putinas ir Donaldas Trampas susivienijo ir atvedė žmoniją į "naujosios pasaulio tvarkos" ir laisvės kryžkelę.

Dvi galingiausios šalys planetoje stoja prieš "naują pasaulio tvarką", ir ši pseudoepidemija viską pakeitė. Ji parodė, kokie beviltiški yra  banksteriai, ir jei mes nenorime, kad branduolinės kovinės galvutės pradėtu skraidytų pirmyn-atgal virš mūsų galvų, Putinui ir Trampui reikia juos sustabdyti dabar.

Artėja Velykinis sekmadienis. Jis gali tapti bibliniu.