COVID-19 epidemija apnuogino multikultūralizmo votis: atėjūnai nesilaiko karantino, spjaudosi, toliau pjauna ir kapoja europiečius (apžvalga)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-05 09:50:00, skaitė 1663, komentavo 7

COVID-19 epidemija apnuogino multikultūralizmo votis: atėjūnai nesilaiko karantino, spjaudosi, toliau pjauna ir kapoja europiečius (apžvalga)

Nusikaltėlis Sorošas ir jo agentūra mums ilgą laiką teigė ir melavo, kad multikultūralizmas yra didelis gėris, tačiau tereikėjo kelių ES išbandymo COVID-19 epidemija savaičių, kad įsitikinti: imigrantai nepraturtino, jie sužalojo Europą, ją susilpnino. Net epidemijos akivaizdoje atėjūnai nesiliauja kenkti juos priėmusioms Europos tautoms, demonstruoja joms neapykantą.

Žemiau aš pateikiu apžvalgą faktų, įrodančių imigrantų iš Afrikos ir Azijos destrukciją COVID-19 epidemijos metu.

Vokietija. Imigrantas iš Tuniso su mačete ir kirviu puolė vokiečius

Kovo 31 dieną 4 valandą Augsburge imigrantas iš Tuniso užpuolė vokiečius praeivius ginkluotas mačete ir kirviu. Iš pradžių 27-metis imigrantas iš Tuniso puolė autobusą, pervežinėjusį pirmąją vairuotojų pamainą. Vairuotojui pavyko pabėgti ir pranešti policijai. Tada jis puolė kitą autobusą ir grasino keleivei, sudaužęs stiklą. 28-metis pasipriešino užpuolikui, gavo smūgį su mačete į galvą, tačiau pajėgė įveikti užpuoliką ir jį neutralizuoti, kol atvyko policiją. Imigrantas po arešto buvo uždarytas į psichiatrinę ligoninę, o jį neutralizavęs narsuolis nuvežtas į ligoninę. Jam padarytos žaizdos nekėlė grėsmės gyvybei.

Prancūzija. Alach Akbar šaukė migrantas teroristas ir papjovė du prancūzus, septynis sužeidė.

Balandžio 4 dieną Lione 33 metų atėjūnas iš Sudano, šaukdamas Alach Akbar (Alachas dydis), papjovė du prancūzus, o septynis sužeidė. Jis užpuolė tabako parduotuvės krautuvininką ir pirkėjus, o tada perėjo į gretimą mėsos parduotuvę. Teroristas suimtas, aiškinamos nusikaltimo aplinkybės.

Somalietė Londono parke papjovė 7 metų mergaitę

Kovo 22 7-metė Emily Jones prižiūrima tėvo važinėjosi paspirtuku Heaton Queen’s parke. Čia ją užpuolė ir su peiliu papjovė 30-metė somalietė. Mergaitė buvo nuvežta į ligoninę, bet po valandos numirė. Centrinė Britanijos spauda nuslėpė šią šokiruojančią istoriją. Dabar žudikė, kaip visada tokiais atvejais su atėjūnais iš Afrikos ir Azijos, daroma psichikos ligone.

Paryžius. Migrantų apgyvendintame Paryžiaus rajone išrašyta 200 baudų už karantino pažeidimą per dieną

Aštuoniolikta Paryžiaus apylinkė yra tapusi Marakešu. Čia daugiausiai gyvena išeiviai iš Afrikos, kurie nesilaiko karantino taisyklių. Valdžiai tenka šiuos laukinius imigrantus tramdyti baudomis. Jų per dieną išrašyta 200.

Panaši padėtis ir kituose Paryžiaus priemiesčiuose, kuriuose dominuoja imigrantai. Baudos už karantino pažeidimus siekia 135 - 200 eurų.
 

Koronavirusu užkrėsti atėjūnai spjaudo ant europiečių

Balandžio 1 dieną Vienos policininkai buvo tris kartus apspjaudyti koronavirusu sergančių imigrantų. Apie tai pranešė Austrijos dienraštis Krone. Vienas iš spjaudalių buvo užsikrėtęs ne tik koronavirusą, bet AIDS ir hepatitu.

Breitbart rašoma, kad už policijos apspjaudymą Prancūzijoje septyniems mėnesiams kalėti buvo nuteista negrė. Nusikaltimas įvyko dėl rasinės neapykantos. Moteris šaukė: „purvini baltieji“ „aš sergu koronavirusu, jūs visi mirsite“.

Didžiojoje Britanijoje irgi naudojamos griežtos priemonės prieš tuos, kurie sąmoningai kosėja ar apspjaudo policininkus ir medikus. JAV toks poelgis traktuojamas kaip teroro aktas.

Breitbart praneša, kad kovo pabaigoje Youtube buvo keli video, kuriose įamžinta, kaip imigrantai kosėja ant švedų. Šie video iš tinklo jau pašalinti.

Nuorodos: