Narcizo šalies karantinas - parodija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-05 09:39:00, skaitė 3054, komentavo 8

Narcizo šalies karantinas - parodija

pripuolęs Lietuvos „narcizas“ pasakė, kad kviečia visus Lietuvos piliečius sugrįžti! Gal jis turėjo omenyje tuos naujuosius piliečius, kuriems jo pirmtakė „magnolija“ išdalino kelias dešimtis tūkstančių Lietuvos pasų? Nežinau, kas krebžda šio pablūdusio skandinavų banko finansisto galvoje, tik žinau, kad jei palieki atviras duris užkratui importuoti, o skelbi apie „karantiną“, tai ne karantinas, o šizofrenija.

Nuolatos Lietuvos sveikatos ministras kartoja žodį „algoritmas“. Tik koks gali būti „algoritmas“, jei tu meluoji, klaidini ir nesupranti elementarių epidemiologijos dėsnių, nors privalėtum, kišenėje nešiodamas gydytojo diplomą, nesuvoki, kokio tikslo gali pasiekti pats blogindamas epidemiologinę situaciją. Tai parazito „algoritmas“, kaip koronaviruso.

Aš manau, kad didžiausias narcizinio „karantino“ grėsmė yra, kaip visada, Rusijos prezidentas, kuris nebeįsileidžia norinčių grįžti Rusijos piliečių. Dabar pas jį tokių, turinčių po kelis užsienio pasus, devynios galybės, ypač „išrinktosios tautos“ atstovų, mėgstančių būriuotis Niujorke ir kituose koronaviruso židiniuose.

Šiandien „narcizas“ išplūdo „algoritmų“ kūrėją, kad šis sumažino viruso testavomo poėmių skaičių miestuose. O kam protingam žmogui tie testai reikalingi? Apsikrėsti? Izoliuotis? O kas gydys? Masiškai serga gydytojai, ligoninės virto užkrato teritorijomis, o intensyvios reanimacijos paslauga bus eiliniam žmogui nepasiekiama prabanga.

Prieš penkis metus Vilniaus Antakalnio klinikinės ligoninės intensyvios terapijos skyriuje buvo „gydomas“ mano uošvis. Po penkių parų jis ten buvo susargdintas plaučių uždegimu ir nukeliavo į anapilį. Tuo metu nebuvo jokio COVID-19, bet buvo šiame skyriuje dirbantys bepročiai, kurie esant lauke -20C, atidarinėjo langą ir vėdino palatą, kurioje gulėjo iki pusės išrengi pacientai. Tai pamatęs aš pasibaisėjau ir sukėliau triukšmą. Per vėlai.

Sveikatos apsaugos sistema narcizo šalyje yra sugriauta, todėl aš žinau, kad ji man COVID-19 atveju nepadės.

Tik kam pensininkus dusinti be oro ir saulės namuose, silpninti imunitetą, jeigu nuolatos importuojami iš užsienio užsikrėtusieji?