Net ir siaučiant koronovirusui Rusija nesibodi atakuoti Lietuvos – tai Putino agonija

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/net-ir... 2020-04-04 10:08:00, skaitė 764, komentavo 2

Net ir siaučiant koronovirusui Rusija nesibodi atakuoti Lietuvos – tai Putino agonija

 

Europoje siaučiant koronavirusui, Rusijos propagandistai nesnaudžia ir nusitaikė į Lietuvą – skelbia, esą mūsų valstybė yra likusi be maisto atsargų.

Laidos pradžioje Kremliaus propagandistai bando įteigti, neva apie Rusijos grėsmę, apie kurią Lietuvoje kalbama ypač intensyviai nuo 2014 m. įvykusio demokratinio perversmo Ukrainoje, dabar kalbama mažiau, esą tos kalbos apie grėsmę subliuško.

Putino propagandistai laidoje bando įteigti, neva Baltijos šalių gyventojai dėl koronaviruso pamiršo apie ta Rusijos grėsmę, esą dabar mūsų tėviškė susiduria su jau neišgalvota Rusijos grėsme, o su realia grėsme – koronoavirusu ir jo sukeltomis ekonominėmis pasekmėmis.

O TAI YRA MELAS – tiek šalies vadovas Gitanas Nausėda, tiek prezidentė Dalia Grybauskaitė, tiek Lietuvos diplomatijos vadovas Linas Linkevičius ar Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis niekada nepaliauja ir nepaliaus kalbėti apie vis labiau agresyvėjančios Rusijos grėsmę. Tegu ruseliai to nesitiki.

Šioje informacinėje-hibridoturbinėje atakoje prieš mūsų valstybę taip pat bandomas suniekinti ir Lietuvos vaidmuo tarptautinėje politikoje. Putino Rusijai akivaizdžiai skauda, kad Lietuva demokratinių valstybių pripažįstama kaip moralinis pasaulio autoritetas, stovintis pirmoje fronto linijoje, po Ukrainos, hibridohidrauliniame kare su teroristine Rusija.

Tačiau ypač bjauru, kad propagandiniame maskvėnų reportaže gausiai cituojamas tikrųjų Lietuvos patriotų, Žmonių (Landsbergių-Šimonytės) partijos atstovas, buvęs Lietuvos žemės ūkio ministras Kazys Starkevičius.

Visą Kremliaus propagandistų parengtą priešišką ataką-reportažą apie mūsų Respubliką, kuriame kaip iš gausybės rago liejosi visa šlykščių pramanų dušo srovė, galite žiūrėti čia:

 

DEMASKUOTA.

DEMASKUOK%20LOGO-07.png