Apokaliptiniai pamąstymai koronaviruso aspektu

Autorius: Anno Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-03-25 14:31:00, skaitė 1290, komentavo 5

Apokaliptiniai pamąstymai koronaviruso aspektu

Deja, pasaulis vėl priėjo prie PASAULINĖS ĮTAKOS SFERŲ PASIDALIJIMO. Viskas byra. Išlieka tik stipriojo teisė.

Tai yra KARAS.

Toliau tik vienas aspektas to karo vaizdelio..

Biologinių ginklų panaudojimas yra  rimtai apribotas neišvengiama atatranka savoms teritorijoms. Kitaip tariant, jei anglosaksonai (kalbant konkrečiai) paleis kažkokį šūdą Ukrainoje arba kur nors, Pekine, Maskvoje, Bolivijoje - tai per šiuolaikinio, globalaus pasaulio transporto arterijas, per porą savaičių tas šūdas pateks į jų pačių didmiesčius - ir su tuo jau nieko nebus galima padaryti. Nebent apsidrausti galima tik vakcinomis (bet kaip jas išdalinti didžiajai daliai gyventojų, nesukeliant įtarimo?) arba etniniu viruso selektyvumu, kuris buvo demonstruojamas Uchane (yra versija, kad kirto tik kiniečiams).

Tačiau.

Tai buvo PIRMAS užėjimas

Virusas suveikė taip kaip ir reikėjo -  Vakarų politikai pademonstravo idiotišką užsidegimą kuo greičiau uždaryti visas sienas ir visas transporto arterijas BŪTENT TADA KADA TAI JAU NEBEGALĖJO NIEKO NULEMTI, VIRUSAS JAU BUVO VISUR. Kada tokios priemonės tik sunaikino ekonomiką ir gamybinius santykius.

FAKTAI, o ne jų traktavimas:

- Nenorėjimas sustabdyti "pandemiją", kada buvo ir laiko, ir visos sąlygos (du mėnesius tik tą ir darė, kad tik durą stumė, net žiniose apie koronavirusą buvo labai mažai informacijos) aiškiai rodo, kad Europoje niekas nenorėjo jos sustabdyti. Būtent taip - galėjo, bet nenorėjo. Atseit, "pandemija" - ir Europoje, ir JAV kažkodėl nereikalinga.

NAUDA:

- Pirmiausia, tai, be abejo, yra seniai pritvinkusios krizės finansinių burbulų nurašymas dėl „siaubingos epidemijos“  fors-mažoro. Nebereikia ieškoti kaltų - kaltas prakeiktas virusas, kurį JAV dar pavadino kinietiškų (Kinija - jau grėsmė ne vien tik “nacionaliniam saugumui”).

Būtent tose valstybėse, kuriose turi didžiausias skolas ir buvo vykdoma kvailiausia faktiško grėsmės ignoravimo politika - kol jau netapo per vėlu, kada joks karantinas jau negalėjo padėti. Ir štai tada jis buvo įvestas - su didžiausia ''pompa''. NE KOVOJANT SU VIRUSU, bet DAKALANT EKONOMIKĄ. Nes JIEMS reikia ją DAMUŠTI,  ir pribaigti GREITAI.

- Antra. "Pandemija" leidžia pradėti grynųjų pinigų atsisakymo procesą (atseit kaip perduodančių infekciją, kas tikrai įmanoma), ir tai žymiai padidins piliečių kontrolę,  padarys ją beveik absoliučia (neturi banko kortelės- nesi banksterių vergas - esi elektroninis bomžas tik prie realaus konteinerio).

- Trečia. 'Pandemija" leidžia aktyvuoti daugybę programų, kurios atidirba „elektroninio konclagerio“ perkėlimą ir jas praktiškai išbandyti (žr. Kinijos pavyzdį) - žinoma, tas atrodys kaip rūpinimasis piliečių sveikata, kompiuterizuotas duomenų apdorojimas apie potencialių infekcijos nešiotojų judėjimą, apie kontaktus su užkrėstais žmonėmis, apie saviizoliacijos režimo pažeidimas ir taip toliau (pvz,. - nepaspaudei “patinka” po sovietinio profesoriaus kūryba - rytoj parduotuvėje būsi neaptarnautas).

- Ketvirta. ”Pandemija” gana oficialiai atomizuoja visuomenę ir neleidžia jai susiburti į dideles grupes. Atseit, bet kurias demonstracijas šiandien galima išvaikyti, besirūpinant jų pačių sveikata. Ir tai atveria galimybę rimtai transformuoti visuomenę VALDŽIOS (valdžia ir valdantieji nėra tas pats, yra šeimininkas - siuzerenas ir šeimininko ūkio valdytojas - vasalas) pageidaujama kryptimi (rusai puola, fašistiniai pakalikai didvyriai, visur kremliaus ranka).

- Penkta. "Pandemija" gali būti gera proga oficialiai visuomenės čipizacijai (kol kas antras ir trečias punktai įgyvendinami per korteles ir išmaniuosius telefonus, tačiau jie gi ne pas visus!) - su visomis iš to sekančiomis.....

- Šešta. "Pandemija" gali būti priežastimi PRIVERSTINIAM  skiepijimui, su net ne administracine - o baudžiamajai atsakomybe už atsisakymą tą daryti. Atseit, atsisakydamas skiepytis sukeliate pavojų kitų bendrapiliečių sveikatai (neskiepytas vaikas darželyje ar kitame kolektyve - silpnapročių suvokiamas kaip grėsmė kitiems). Tai, kad vieną dieną šituo prisidengę JIE gali įšvirkšti bet kokį šūdą - manau, niekam nereikia nė aiškinti.

- Septinta. "Pandemija" dar labiau paaštrina prieštaravimus visuomenėje, o JIE  yra tuo SUINTERESUOTI, kad paprastų žmonių gyvenimas Europoje ir JAV taptų nepakeliamas. Viena pagrindinių užduočių - švelniai išstumti gyventojus iš savo gyvenamųjų vietų, priversti juos išvykti iš savo tėvynės i naujas teritorijas (Nojaus arkas - labai plati, ne tik Holivudo kultivuojama, tema apie civilizacijos baigti), nepaaiškinant persikėlimo priežasčių.

- Aštunta. "Pandemija" leidžia sunaikinti kol kas tik burnojančių "ne į temą" šalių elitą, likviduoti nepaklusnius vadovus ir išklibinti prieštaraujančius režimus (savi turi vakcinas - arba nacionalinius identitetus, kurių virusu neužpulsi).

- Devinta. "Pandemija" leidžia ŠANTAŽUOTI silpnas arba pažeidžiamas šalis grasinant „karantininėmis“ sankcijoms - o vėliau, atvirkščiai, duoti „baranką“ vakcinų pavidale už paklusnumą.

- Dešimta. Pačiame aukščiausiame lygyje, kur kalbama be veidmainiškų kaukių, pandemija (tikra, be kabučių) leidžia anglosaksonams grasinti KOVINIO VIRUSO panaudojimu - kas ir palaužė Kiniją (čia nuomonė) dėl muitų (ir ne tik).

- Vienuolikta. SVARBU. Kolosalus grynųjų pinigų papildomas "prispausdinimas" ir nuliukų „pripaišymas“ virtualiems pinigams. Žaidimai su visokiais bitkoinais. PIRMIEJI, kurie įmeta banknotus į apyvartą, VISADA gauna realią „ništiakų“ (nusigriebia grietinėlę) rinkos vertę - net jei tarp jų yra ilga grandinėlė iš visokių "fjučersų" ,  "chujučersų" ir kitų „vertybinių popierių“. PIRMAS - ir yra naudos gavėjas (be to, tai yra puikus politinio spaudimo įrankis). O tuščių "daspausdinimų" mastai dabar yra tokie, kad juntami ir FED lygiu. Tskant, „melžiamą karvę skerdžia mėsai“. Taip, pieno daugiau nebus. Bet jo daugiau ir taip nebūtų jau buvę - mums liko per mažai laiko.

TAI KARAS.

Ir tai - tiktai pirmasis papildomų galimybių lygis to apynasrio kurį užmovė žmonijai.

Kitam lygiui priskiriama GALIMYBĖ, pavyzdžiui, - KOVINIO ŠTAMO PANAUDOJIMAS.

Kuris šienaus visus, ir šienaus kietai.

Anksčiau šito nebuvo galima padaryti grynai techniškai. Per transporto arterijas virusas po poros savaičių būtų grįžęs  atgal pas anglosaksonus - ir, nors, JIE, žinoma, kad yra pasiskiepiję - tačiau jų pačių gyventojai, jų darbinis resursas, patirtu į tokį patį smūgį kaip ir atakuojama teritorija. O vakcinos savo gyventojams neišdalinsi - neįmanoma bus paaiškinti jos atsiradimą.

Kas pradėjo šį karą? O kas visur visame pasaulyje kaišioja savo sušiktas biolaboratorijas? Iš esmės klausimas yra retorinis ...

Šiandien KOVINĮ ŠTAMĄ galima būtų aktyvuoti bet kurioje pasaulio šalyje - ir jis liks šios šalies ribose. Transporto arterijos jau užblokuotos. Atitinkamos tarnybos patikrintos. Į Angliją ir Vašingtoną jis negrįš. Arba jeigu jis ir sugrįš, tai pasauliui bus galima ramiai paaiškinti, kad "kiečiausi" britų mokslininkai (arba Kapitono Amerika komanda) vis tik sugebėjo sukurti - nes jie tam turėjo ne kelias savaites, o kelis mėnesius. Holivudas tokį stereotipą jau įkalė pasąmonės lygyje komiksais ir apokaliptiniais filmais.

Matyt, kad būtent tokia grėsmė ir paskatino Putiną ekstra tempu sustiprinti valdžios vertikalę. Matyt, kad būtent dėl šios grėsmės dabar Rusijoje repetuoja ir ruošia apsaugos priemones universitetuose, mokyklose ir vaikų darželiuose. Buvo nepatikrintos žinios, kad gresia kažkas panašaus į encefalitą , tačiau čia gali būti kas tik nori. Žmonės didmiesčiuose yra susispietę kaip paukščiai paukštynuose - ten infekcija praktiška.i išguldo  visus gyventojus. Imunitetas silpnas ir panašiai …

 Bet užtat gera medicina. Štai jos jau ir prireikė ... Na iki smūgio Rusijai gal reikalas ir nedaeis. Ji beveik atviru tekstu pareiškė, kad atsakys - ir jie turi kuo atsakyti. 

Taip pat kaip sekančio lygio poveikis yra PLANUOJAMAS ekonomikos žlugdymas.

TIKRA krizė mus pasieks po šešių mėnesius - maždaug iki spalio, galbūt šiek tiek anksčiau. Maždaug toks pat buvo atotrūkis ir per Didžiąją depresiją - nuo vertybinių popierių rinkos iki savos gamybos žlugimo.

Šiame procese numanoma dviguba prasmė. O kvalifikuotų baltųjų specialistų išstūmimas į naujas teritorijas (be to, pasitraukimas savo noru, suplanuotas ir už savo lėšas - užtenka tik numatyti nedideles lengvatas tose valstybėse, į kurias reikia atvykti) ir kas nebereikia jau neatvažiuos - migracijos karantinė kontrolė. Priima, sakykim, tik metalurgus, chemikus ir gydytojus.) Be to, jau akivaizdus Europos ir Amerikos ekonomikos žlugimas, ir tam reikia surasti kažkokį „protingą“, suvokiamą vidutiniam vartotojui paaiškinimą. Netgi pats suvokimas to, kad suplanuotas žlugimas  kad tai yra jau porą dešimtmečių trunkanti EVAKUACIJA, sukels daugybę nereikalingų klausimų.

Toliau - "mažesni" galimi padariniai.

NATO - faktiškai JAV - kareiviai. Apskritai JAV kariuomenės perkėlimas į Europą, remiantis įvairiausiais pretekstais, JAU VYKDYTAS. Jie be jokių problemų ras bet kokią priežastį pasilikti. Tai JĖGOS TEISĖS fiksavimas ant tam tikrose teritorijose. Pulti Rusiją, net hipotetiškai, yra beprotybė iš karinio požiūrio taško. Visa ši kariuomenė lengvai išdeginama taktiniais branduoliniais ginklais. Bet štai policinems funkcijoms - kad ir toje pačioje Italijoje -atlikti tinka puikiai. O kam tai ? Ten juk yra savos ginkluotosios pajėgos? O policija? Ar to tikrai nepakanka? Jei įvyktų riaušės, vietiniai į vietinius nešaudytų - jokia priesaika nepadės. O štai į "svetimus" šaudyti - čia jau daug paprasčiau. Tai yra visos struktūros suvaldymo klausimas.

Taip kad niekur jokių "atsitiktinumų" nepastebima; priešingai, viskas labai aiškiai susidėlioja į bendrą vaizdelį.