Aurimas Guoga: Kur Grybauskaitė, ten ir Tapinas

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-03-22 20:14:00, skaitė 1193, komentavo 4

Aurimas Guoga: Kur Grybauskaitė, ten ir Tapinas

Andrius Tapinas pliekia Verygą dėl to, kad šis žadėjo reagentų (mėginių) siuntą, turėjusią ateiti iš Korėjos. Kadangi siunta vėluoja, ankstesnės ministro kalbos, jog reagentų nepristigsime, nepasitvirtino. Dabar Tapinas pliekia Verygą kad šis melavo ir kad yra nekompetentingas.

Norėčiau žinoti ką paprastai daro Tapinas, kai jam vėluoja pristatyti siuntą, ypač gyvybiškai svarbią: taip pat ėda save ir graužiasi, kad yra niekam tikęs nevykėlis?

Taip pat verta pastebėti, kad tiek D.Grybauskaitė, tiek A.Tapinas šiuo metu pradėjo užsiiminėti ta pačia nauja veikla: abu renka iš gyventojų pinigus kovai su koronavirusu. Apie prezidentę galite paskaityti straipsnyje „Specialiam fondui kovai su koronavirusu vadovaus D.Grybauskaitė“; apie Tapino Laisvės TV sąskaitą, į kurią galite pervedinėti pinigus, galite pasiskaityti jo paskyroje.

Mano nuomone, abu šie veikėjai taip save pasišlovins už jūsų pinigus ir ateityje kalbės, kad koronė įveikta ne valdžios, o liaudies pastangomis (kurias sutelkė šie du tikrieji lyderiai). Jei virusas visgi nekontroliuojamai išplis, paprasčiausiai viską varys ant valdžios ir aiškins, kad be jų trigrašio būtų buvę dar blogiau.

Taigi dvi išvados: Tapinas ir toliau lieka Grybauskaitės skalikas ir aukodami pinigus jų fondams pašlovinsite minėtus elito veikėjus.