Skandalas: V. Putinas dėl savo kėdės slepia informaciją apie dešimtys tūkstančių užsikrėtusių koronavirusu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/skanda... 2020-03-17 08:52:00, skaitė 947, komentavo 8

Skandalas: V. Putinas dėl savo kėdės slepia informaciją apie dešimtys tūkstančių užsikrėtusių koronavirusu

V. Putinas (dešinėje) dėl savo kėdės aukoja tūkstančius Rusijos piliečių. Nuotr. abc.net.au

Nepriklausomas Žmonių (Landsbergių-Šimonytės) partijos portalas, ypač daug kasdienio dėmesio skiriantis Rusijos bėdoms ir pasiekimams, atskleidė šiurpią tiesą apie tai, kaip Rusijos valdžia slepia informacija apie užsikrėtusius koronavirusu.

„Ar gali būti, kad mažytėje Estijoje užsikrėtusių koronavirusu – kelis kartus daugiau nei Rusijoje? Galbūt Italiją pamėgę ir iš ten grįžę Rusijos gyventojai išties yra atsparesni, o valdžia sugeba apsaugoti nuo koronaviruso? O gal Kremlius nuslėpė dešimtis tūkstančių užkrato atvejų? Gal išties Rusija, „liepsnoja nuo koronaviruso“? Tokie klausimai kelia nuostabą, pašaipas, net pasididžiavimą, bet tikrieji atsakymai gali paaiškėti jau visai netrukus“, - skelbiama analitinėje analizėje „Tyla prieš audrą: Rusija giriasi atsparumu koronavirusui, o kaip yra iš tikrųjų“.

Rašoma, kad „delfi dar vasario pabaigoje skelbė apie keistą ramybę, tvyrančią Rusijoje“.

„Kai pasaulį vis labiau ėmė slėgti koronaviruso užkratas, iš pradžių ėmęs plisti iš Kinijos, o vėliau ir iš Italijos, didžiausioje pasaulio valstybėje – Rusijoje, atrodė, dvelkė olimpinė ramybė“, - rašo analitikas.

Pranešama, kad „iš tikrųjų prieš kelias dienas Rusijos sostinėje jau ėmė sklisti gandai apie neva 20 tūkst. užsikrėtusiųjų koronavirusu – informacija apie tai esą slepiama“.

Nurodoma, kad „tikroji padėtis paaiškės balandį“.

Atskleidžiama, kodėl Rusija viską slepia ir meluoja – tai Rusijos prezidento Vladimiro Putino nurodymas, nes jis nori dar keliolika metų išsilaikyti valdžioje.

„Rusija nesiims drastiškų priemonių ir, pavyzdžiui, neįvedinės nepaprastosios padėties bent jau iki balandžio galo. Šis laikas – neatsitiktinis, nes būtent tuomet numatytas referendumas dėl šalies konstitucijos pataisų, leisiančių V. Putinui išsilaikyti valdžioje dar keliolika metų“, - taškai sudedami analizėje.