Ugnius Kiguolis: Vėl Autizmas. Panašu, kad šis sutrikimas neaplenkė ir geltonosios spaudos redakcijos

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-03-12 11:59:00, skaitė 1009, komentavo 0

Ugnius Kiguolis: Vėl Autizmas. Panašu, kad šis sutrikimas neaplenkė ir geltonosios spaudos redakcijos

Disclaimer: Asmeninės nuomonės apie jokias sąsajas Kiguolis nepateikė.

15min teigia, kad Kiguolis teigia, cituoju „Jo teigimu, įtakinga vakcinų skeptikų organizacija „Informed consent action network“ (ICAN) JAV federaliniame teisme laimėjo bylą prieš Jungtinių Valstijų Ligų kontrolės ir profilaktikos centrą (angl. Centers for disease control and prevention, CDC)."

Kiguolis realiai teigė, cituoju „Ta proga organizacija ICAN paprašė CDC pateikti, visą tą kalną studijų, kuriomis remiantis CDC teigia, kad vakcinos autizmo nesukelia. Kol visa ši istorija nepasiekė teismo, niekas tų studijų ir nepateikinėjo. Ir štai šių metų kovo mėnesį CDC pralošia ir teismas priverčia tas studijas pateikti."

T.y. metai iš metų CDC nepateikia studijų, o teismui priversta pateikti, jos pateikiamos ir tai ir yra pralošimas, kad ir kaip vyniosite jį į kitokius žodžius. Ieškovas gavo tai, ko prašė. Ir byla dismissed (nutraukta - red.pastaba). Tikrai taip, tęsti šios bylos nebeliko prasmės, nes tai ko buvo prašyta yra pateikta, ir tuo dabar jau galima remtis.

Dabar seks kiti teismai, kada dabar jau galima bus lyginti studijas, realų turinį jose ir jomis remtis. Atsakyti už savo teiginius.

O jų daug nėra, nėra kalno studijų ir ypatingai „kruopščiai" išnagrinėtos temos, yra pateikta 20 studijų ir visi jas gali nagrinėtis, kiek išsamiai ir ką būtent jos sako.

Taigi tame „kalne" tūkstančiuose studijų dabar šnekėdami apie sąsajas su autizmu 15min bandys mojuoti 20 numeriu pažymėta studija. o ji taip pat netyrė visų vakcinų (o jos savo sudėtini labai skirtingos) ir tyrė tik antikūnus. Tuo tarpu autizmo temoje metai iš metų šnekama ne apie antikūnus, o apie adjuvantus ir jų poveikį, bei sąsajas.

Tas jums tiesiai parašyta išvadoje: In this study of MCO members, increasing exposure to antibody-stimulating proteins and polysaccharides in vaccines during the first 2 years of life was not related to the risk of developing an ASD.

Tai nieko bendro su adjuvantais.

Tad, mielasis Petkauskai, visų pirma kalno studijų nėra. Savąjį straipsnį aišku nepasižymėsite kaip partly false, kuris meluoją apie tai ką Kiguolis teigė ir apie patį turinį. Smagu kad dabar abejos pusės turi sąrašą studijų kuriomis reikia remtis.

Kad ir kaip norėtumėte teigti, kad „vakcinos nesukelia autizmo" jus negalite, neturite kuo to paremti. Vien tik 20 numeriu pažymėtos studijos neužtenka išvadai, jog visos vakcinos autizmo nesukelia.

Bus smagu stebėti ši cirką toliau, o smagiausia bus, kai fack chekeriai kartu su atsakingais berniukais taip pat turės minti teismo slenksščius.

Tolimesnę šios istorijos eigą kviečiu žiūrėti šiandienos LIVE transliacijoje 21 val.

Traileris Cirko tęstinumui žiūrėti.