Paksaitė švenčia sūnaus Gabrieliaus jubiliejų: išpildė jo svajonę

Autorius: Rolandas Paksas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-03-01 09:45:00, skaitė 797, komentavo 7

Paksaitė švenčia sūnaus Gabrieliaus jubiliejų: išpildė jo svajonę

Verslininkė Inga Stumbrienė (36 m.) jau ne vienerius metus stebina savo išradingumu. Moteris kasmet surengia nepamirštamus gimtadienius savo atžaloms. Ne išimtis ir sūnaus Gabrieliaus jubiliejus. Jam šiandien sukanka 10 metų. Šį gražų jubiliejų Gabrielius švęs gausiame draugų būryje. I.Stumbrienė pasakojo, jog bus apie dvidešimt sūnaus draugų. „Taip sutapo, jog esame pakviesti į renginį, kuris vyks „Zoo parke“. Iš šio pakvietimo ir gimė idėja ten rengti sūnaus gimimo dieną. Ten atsidaro džiunglių tematika įrengta kavinė, tad ten lauksime Gabrieliaus draugų, o vėliau visi drauge apžiūrėsime parke esančius gyvūnėlius. Bus ir antra gimimo dienos dalis, kuri leis berniukams šiek tiek padūkti – eisime į batutų parką“

Pasiteiravus, kaip kasmet išsirenka, kur švęsti gimimo dienas, I.Stumbrienė džiaugėsi, jog patys vaikai išsako savo norus ir idėjas, o tuomet visi drauge nusprendžia, kur būtų geriausia ir patogiausia šią šventę paminėti. „Aš stengiuosi vaikams suteikti kuo daugiau kūrybinės laisvės save paliekant kuo labiau nuošalyje, kad jie pasiūlytų idėjų, kur norėtų pasikviesti savo draugus. Šį kartą niekaip negalėjome apsispręsti, kadangi vaikams norėjosi padūkti, tačiau tuo pačiu ko nors edukacinio. Pagalvojome, kad zoologijos sodo gyvūnėlių Vilniuje dar nesame aplankę, tad, manau, kad visiems tai bus įdomu“, – kalbėjo I.Stumbrienė. Verslininkė atskleidė, jog ne tik suorganizavo originalią gimimo dienos šventę, bet ir kartu su visa šeima išpildė slaptą sūnaus norą.

„Pastaruoju metu mes nebedovanojame materialių dovanų tokių kaip daiktų ar žaislų, nes vaikai jų ir taip daug turi. Stengiamės padovanoti jiems įspūdžius, praplėsti pasaulėžiūrą, tad labai džiaugiamės, kad būtent šiais metais Gabrielius labai norėjo kelionės į Legolendą, tad šįryt ir gavo tą bilietėlį“, – džiaugėsi dovana sūnui I.Stumbrienė.