Švedijos vaikai, aplinkos tvarkymo darbų metu yra verčiami lankytis homoseksualų eitynėse

Autorius: Sarmatas.lt Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/06/sved... 2015-06-29 09:46:03, skaitė 4020, komentavo 0

Švedijos vaikai, aplinkos tvarkymo darbų metu yra verčiami lankytis homoseksualų eitynėse


Trečiadienį Gotenburgo mieste, apie 120 vaikų buvo priversti aplankyti HBT (pederastų ir kitų iškrypėlių) eitynes

Šiais metais, toks aplinkos tvarkymo paradas, kaip Vakarų sekso šventės dalis, organizuojamas jau antrą kartą. Tai „šventė“, kai suaugusieji iš įvairių seksualinių mažumų, pusnuogiai žygiuoja gatvėmis.

Vaikams buvo pasakyta tuo metu skanduoti šūkį – „kas esate jūs – kuriems leista mylėti ką tik užsigeidžiate“. Paklausta, kodėl aplinkos tvarkyme dalyvaujantys vaikai verčiami žiūrėti tokius dalykus, jų mokytoja Sara Ghadzi pasakė:

„Apie žmonių lygybę mes kalbamės kiekvieną dieną, ir mums visiškai nesvarbūs odos spalva ar lytis“.

Deja, tokios „šventės“ tėra tyrų vaikų smegenų plovimas, ir nieko daugiau. Švedijos valstybės leidimas, kad vaikais manipuliuotų dvasiškai nesveiki asmenys, tereiškia viena – valstybė užmerkia akis į vaikų tvirkinimą.

Vaikai, dar nemokantys nei skaityti, nei rašyti, yra pratinami manyti, kad nukrypimas nuo to, kas normalu, yra norma. Tokiu būdu Švedijos visuomenėje ruošiama ištisa kartos pražūtis.

Deja, kalbame ne tik apie Švediją, bet ir apie tai, kaip ši pasibjaurėtina veikla plinta į kitas Europos šalis. Ir tai iššūkis mums, ar kovosime už tai, mūsų vaikų teises ir jų vaikystę, NE-iškrypelių aplinkoje. Panašu, kad daugiau niekam vaikų tyrumas neberūpi. Nebegalime tiesiog stovėti ir žiūrėti kaip tai vyksta. Privalome padaryti viską, kas mūsų valioje, kad sustabdytume tai, išeiti į gatves, burtis į organizacijas, kad mūsų balsas būtų girdimas.

Laikas, kai bijojome netekti darbo ar prarasti vieną ar du draugus pasibaigė. Dabar turime kiekvienas ir visi pakilti ir kažką padaryti.

Kėsinimasis į vaikų tyrumą, – tai tiesioginė grėsmė musų šalių ateičiai. Vieną dieną, kai kurie tų vaikų suaugę sės prie valdžios vairo. Nesunku įsivaizduoti, ką tokie vadovai, su išplautomis smegenimis, gali dar pridaryti, ir tampa visiškai aišku, kad tai turi būti sustabdyta.

M. Crow

Versta iš TEG (Europos Sargybinis)

Redaktoriaus žodis (The European Guardian): Nėra nieko vertingesnio nei mūsų kultūra, tauta ir žemynas. Europa, tai mūsų namai. Mūsų tvirtovė. Ir mūsų, kaip europiečių pareiga visa tai ginti, padėti klestėti ir užtikrinti ateitį.

Parengė: Saulius Tarasevičius pagal europeanguardian.com