Lietuviškojo #metoo feminoidės - tai piarinis ŠAKALIENĖS GAUJOS bataljonas?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/balys... 2018-11-25 21:48:49, skaitė 1045, komentavo 4

Lietuviškojo #metoo feminoidės - tai piarinis ŠAKALIENĖS GAUJOS bataljonas?

Tėveliai - saugokitės! Šakalienės perėjo į kontrpuolimą

Šiandien prie Seimo įvyko daugiatūkstantinis mitingas, kuriame tėvai ir šiaip neabejingi tautos ateičiai žmonės protestavo prieš Šakalienės vaikų grobimo įstatymą.

Kurio nežmonišką veikimą dauguma lietuvių jau spėjo pamatyti Kaune, o kai kurie tėveliai net ir pajusti savo kailiu.Grupė Seimo narių puolė taisyti tai, ką patys pridirbo, be galvos nubalsuodami už savanaudžių lobistų apgaule prastumtą įstatymą, pateikdami to skandalingo įstatymo pataisas, bent dalinai gelbstinčias vaikų ir jų tėvų padėtį.

Ir ką Jūs manote?

Atsirado grupelė Šakalienės sąžinės draugių, kurios nepasidrovėjo atsirioglinti į mitingą ir kiaulės akutėmis žvelgdamos į tėvus, iš kurių be jokios rimtos priežasties buvo atimti vaikai, mosikuoti plakatais, palaikančiais antihumanišką biznį.

Įdomiausia tai, kad tarp organizatorių išvydome tuos pačius tariamai nukentėjusių nuo #meetoo moterėlių skaisčius veidelius.

Kurių interesus tuomet aršiai puolė atstovauti vienos garsios PR agentūros vadovas. Visiškai nesavanaudiškais pagrindais, aha. Tik iš meilės moterims ir pasibjaurėjimu seksualinėmis priekabėmis.

Žiū, štai ir vėl kyšo kažkieno plaukuotos ausys iš už pažangiojo bobinčiaus nugarų ir plačių gerklių.

Nesunku susivokti, kad visas tas metoo bei vaikų grobimas - vieno ir to paties leftistinio medžio, laistomo užjūrio finansinio veikėjo, apsėsto pasaulio pertvarkymo manijos, pinigėliais, vaisiai.

Na, nieko, tokie "antiprotesto" renginiai FB irgi turi pozityvią prasmę - sudaro galimybę suregistruoti jų dalyvius ir ateityje atsekti jų sąsajas bei tarpusavio ryšius. Kaip sakoma - informuotas, reiškia ginkluotas. Nes žinojimas yra jėga ir pagrindinis XXI a. ginklas.

Apsilankykite ten - https://www.facebook.com/events/214650742768381/ ir užsirašykite tuos 76 vardus. Pamatysite, kokiuose dar įdomiuose kontekstuose jie išlys ateityje.