Jonas Kovalskis. NATO karo nusikaltėlių karinių mokymų metu nuskendo Norvegijos fregatas

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/201... 2018-11-09 13:37:21, skaitė 776, komentavo 3

Jonas Kovalskis. NATO karo nusikaltėlių karinių mokymų metu nuskendo Norvegijos fregatas

JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja surengė dar vienus, jau gal tūkstantuosius šiais metais, karinius mokymus prie Rusijos sienos. Kaip ir ankstesnių mokymų metu, JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja repetavo agresijos prieš Rusiją scenarijų, vykdė Rusijos užpuolimo pratybas, mokėsi naikinti Rusijos civilinę infrastruktūrą, treniravosi žudyti ne tik Rusijos, bet ir vietinių “sąjungininkų”-bananų respublikų – Ukrainos, Lenkijos, Lietuvos, Latvijos, Estijos ir kt., kurių parsidavę elitai (konservatoriai, liberalai, “patriotai”, nacistai, fašistai, dešinieji nacionalistiniai sorosiniai zombiai) pardavinėja savo tautų nacionalinius interesus ir Tėvynes Vakarų korporacijoms, – civilius gyventojus, pigią nacionalistinę patrankų mėsą.

Po Afganistano, Jugoslavijos,  Irako, Libijos, Sirijos, Jemeno “demokratizacijos” operacijų, kurias įvykdė JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja ir pavertė minėtas šalis humanitarinės katastrofos zonomis, JAV/NATO šalių politinėje ir karinėje vadovybėje sėdintys psichopatai ir išsigimėliai sugalvojo dar kartą padaryti iš Europos radioaktyvaus Mėnulio landšafto draustinį. Ir visas Vakarų “progresyvus” pasaulis tam pritaria, džiaugsmingai ir nuolankiai, lyg avinų-zombių gauja, eina į skerdyklą!!!..

Tiesiog baisu darosi, kiek zombių gali prigaminti JAV informacinio karo technologijos ir technologai!!!

Kaip visada per JAV/NATO karo nusikaltėlių agresijų pratybas įvyko incidentas. Ne, šį kartą JAV kariai, kaip jiems įprasta daryti Lietuvoje,  neapšlapino Lietuvos Prezidentūros ar Kauno prokuratūros. Šį kartą šlapimo buvo žymiai daugiau. Norvegija, kuri lyg proto netekusi sena pasileidusi kvaiša nuolat kvaksi apie Rusijos “grėsmę”, prieš NATO karo nusikaltėlių pratybas “Trident Juncture-2018”, kuriais NATO karo nusikaltėliai grasino išgąsdinti Rusiją, pareiškė, kad Norvegija labai bijo Rusijos baltųjų meškų, kadangi kuo arčiau Rusijos, tuo Rusijos lokiai yra piktesni.

Lyg į vandenį žiūrėjo norvegų parsidavę politikieriai… Norvegijos karinisi laivynas turėjo 5 fregatus, iš kurių tik du galėjo plaukioti. VIenas iš šių dviejų fregatų “Helge Ingstad”  susidūrė su tanklaiviu ir nuskendo!! Lygioje vietoje, be jokios priežasties karinis laivas susiduria su kitu, civiliu, laivu?! Ir nuskęsta…

Jeigu norvegų kariniai laivai nesugeba atlikti paprastą manevrą – prasilenkti su kitu laivu – taikos sąlygomis, tai ką jie išdarinės, kai į juos bus nutaikytos niekada neprašaunančios norvegų-NATO agresiją atremiančios Rusijos raketos, torpedos?!!


Norvegijos nevykėliai karo jūrininkai sugebėjo paskandinti savo fregatą taikos metu, tačiau Vakaruose ir čia vėl ieškoma … Putino ranka, ir vėl staugia apmokamų Vakarų informacinio karo nusikaltėlių choristai oratorijoje “Rusai puola!!”… Vakarų zombių idiotizmas jau kelia grėsmę visam pasauliui, laikas juos tramdyti.

Ir tai jau ne pirmas atvejis, kai JAV-NATO karo nusikaltėliai skandina ne tik savo karinius laivus su narkomanų įgulomis, bet ir kitų šalių civilius laivus.

Lietuviai, vykite NATO okupantus iš Lietuvos, jeigu nenorite tapti dar viena Vakarų kolonizatorių išnaikinta tauta!

JAV-NATO KARO NUSIKALTĖLIŲ GAUJA – LAUK IŠ LIETUVOS, PABALTIJO, UKRAINOS, AFGANISTANO, LIBIJOS, SIRIJOS, IRAKO, EUROPOS IR PASAULIO!!

NATO KARO NUSIKALTĖLIŲ ORGANIZACIJĄ Į ISTORIJOS SĄVARTYNĄ, O JAV/NATO KARO NUSIKALTĖLIUS – Į NIURNBERGĄ-2!!