Valdžia tampa tarsi okupacinė, kada imasi atstovauti egzotiškų mažumų interesams

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/valdzi... 2018-11-07 14:20:10, skaitė 666, komentavo 0

Valdžia tampa tarsi okupacinė, kada imasi atstovauti egzotiškų mažumų interesams

Spalio 30 d. prie Seimo įvyko mitingas „STOP tarnybų smurtui prieš vaiką ir šeimą“.

Kokiame sovietiniame stiliuje vykusius protestus nušvietė valstybinis-komercinis transliuotojas LRTDELFI skelbėme publikacijoje „Skandalas dėl atiminėjamų vaikų nuslopo, tačiau draugiškos Kremliui jėgos nerimsta“.

Jūsų dėmesiui minėto mitingo atkarpa – kunigo Roberto Grigo pasakyta kalba, apie naikinama lietuvišką prigimtį („Aikštės TV“ filmuota medžiaga).

Pasak R. Grigo, valdžia tampa tarsi okupacinė, kada imasi atstovauti egzotiškų mažumų interesms ir „auklėti“ tautą, perkonstruoti žmones, jų gyvenimą, šeimas pagal kažkokių egzotiškų ideologijų dogmatiką.

„Ar jūs kada nors girdėjote, kad taikūs, teisėti, tikrų visuomenės skaudulių sukelti protestai, kaip kad šis, būtų objektyviai ir nešališkai atspindimi mūsų žiniasklaidoje? Mėnesių mėnesiais išsakoma tik viena pozicija, tik valdžios tarnybų pozicija, o protestuojantys piliečiai yra maltretuojami, niekinami, pravardžiuojami minia, radikalais, violetiniais, patvoriniais, Rusijos agentais ir panašiai“, - kalbėjo R. Grigas.

„Yra tam tikros ribos – tai yra šeima, jos privatumas, asmeninės piliečių laisvės, kur jokie valdininkai, jokios tarnybos, jokie ant popieriaus parašyti įstatymai negali būti aukščiau. Tos prigimtinės laisvės ir tiesos yra kaip tik būtent tai, kam sukurta mūsų valstybė ir ką jinai turi apginti, o nepaneigti“, - teigė R. Grigas.